Hvordan høste fordelene av GDPR på 1-2-3

Våre samarbeidspartnere Quesnay og FCG inviterer til frokostseminar torsdag 19. oktober kl 8.00 på  Bølgen & Moi Tjuvholmen.

I tillegg til frokost og rykende varm kaffe, server vi også vårt tekniske løsningsforslag på de unike utfordringene knyttet til onboarding av kunder i bank og finanssektoren.

Med den nye personvernforordningen (GDPR) innføres strengere krav til hele kundens livssyklus. Innenfor bank og finans vil dette blant annet bety strengere krav til prosessen rundt onboarding av kunder, og problematikken knyttet til aktivt samtykke.

Vi viser deg hvordan man kan identifisere de spesifikke utfordringene akkurat ditt foretak står ovenfor, for så å presentere vårt løsningsforslag for hvordan du kan bli best i bransjen på GDPR-vennlig onboarding.

Det blir frokostservering fra kl. 08:00! 

Meld deg på HER!

Screenshot 2017-09-20 14.40.58.png